Šabaz Nejpir se opet našao na "udaru" Italijana: Zasmetala su im reči koje je uputio Daliboru Iliću u Zadru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta li je sad problem

Foto: Javier Borrego / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde su iza sebe imali jedan naporan period, pošto su otputovali u Barselonu, pretrpeli poraz od istoimene ekipe, onda imali let za Zadar, gde su imali utakmicu u ABA ligi, u kojoj su slavili. Osim toga, imali su i dosta propratnih problema.

Kada je reč o tim "problemima", najveći jeste bio Šabaz Nejpir. Odnosno, izjava Etorea Mesine na račun ovog košarkaša, gde ga je italijanski strčunjak "optužio" da i dalje šalje poruke igračima u Milanu i kako kaže da bi voleo da se vrati u klub.

Šabaz je to odmah demantovao, rekavši da Mesina ne sme njega da krivi za neuspehe svog tima, a to je dovelo i do novog saopštenja Mesine, koji je rekao da ništa od toga nije rekao.

Međutim, dovoljno je bilo i tamošnjim medijima da ga "uzmu na zub", pa su sada i rekli da je uputio loše reči prema Daliboru Iliću.

Naime, tokom utakmice u Zadru, tokom poslednje deonice, Dalibor Ilić je u jednoj situaciji ostao sam na poziciji za tri poena, umesto da uzme šut, on je malo zakomplikovao taj napad, a Šabaz je malo burnije reagovao.

Nejpir je sa klupe upitao Ilića "zašto nije šutnuo j... loptu", a Italijani su to dočekali kao zicer, rekavši da nastavlja svoj "Ne" momenat, kao i da je uputio pogrdne reči prema Iliću.

Printksrin: Sportando

Takođe, u videu u nastavku možete pogledati i video u kom se vidi cela situacija.

(Telegraf.rs)