Mega pustila u prodaju karte za meč sa Partizanom u Hali sportova: Evo koliko koštaju i kako možete do njih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cena je jedinstvena, a moći će da se uđe samo na gornji deo tribina

Foto: aba-liga.com/Dragana Stjepanović

Ponedeljak nam donosi vrlo zanimljiv meč u Hali sportova na zatvaranju 4. kola ABA lige. Mlada i talentovana ekipa Mege dočekaće Partizan koji izlazi iz duplog programa Evrolige sa dva poraza od Barselone i Olimpijakosa.

Sa druge strane, Mega je minulog ponedeljka ostvarila prvu pobedu ove sezone u regionalnom takmičenju na gostovanju FMP-u, tako da uz dosta motiva ulazi u susret sa beogradskim crno-belima.

Ružičasti klub je danas pustio u prodaju i ulaznice za ovaj susret koji se igra u ponedeljak, 23. oktobra sa početkom od 20.00 časova u Hali sportova "Ranko Žeravica".

U prodaju su puštene samo ulaznice za gornji deo tribina i to po jedinstvenoj ceni od 2.000 dinara. Do njih se može doći na svim biletarnicama Tickets.rs, putem njihovog zvaničnog sajta, ali i na dan utakmice od 18.00 časova do početka meča na blagajni dvorane.

Na tabeli ABA lige, Partizan trenutno ima skor 3-0, dok je Mega posle pobede u Železniku na 1-2. Ova dva tima već su igrala na ABA Superkupu kada su crno-beli slavili rezultatom 89:78.

(Telegraf.rs)