Vatromet Golden Stejta i Lejkersa: Predsezona NBA počela, Voriorsi savladali četu bez Lebrona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Letnje lige, Golden Stejt je izašao sa svim samim porazima, tako da je upliv onih glavnih snaga doneo prvu pobedu posle pet duela

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Golden Stejta i Los Anđeles Lejkersa odigrali su prvi duel u predsezoni NBA lige, a Voriorsi su iskoristili izostanak Lebrona Džejmsa na drugoj strani i slavili sa 125:108.

Duel u San Francisku je obeležila timska igra domaćina koji je rezultatski uspeo da uzme svaku četvrtinu makar za jedan poen.

Iako su dva igrača tima iz Los Anđelesa, Entoni Dejvis i D'Angelo Rasel bili najefikasniji igrači susreta, "ratnici" su dobro rasporedili svoj učinak i tako otišli ka trijumfu.

Dejvis i Rasel su postigli po 15 poena, priključio im se i Rui Hačimura sa tri poena manje, a mora se priznati da trener nije želeo mnogo da troši Dejvisa koji je odigrao tek nešto manje od 13 minuta.

Sa druge strane, odlično se predstavio Mozes Mudi sa 13 poena, koji je ujedno bio i najbolji igrač Golden Stejta, a dvocifren učinak imali su još i Kuminga (12 poena) i Tompson (10 poena).

I Stef Kari je proveo skoro identično vremena na terenu kao i Dejvis, a za tu sekvencu je ubacio osam poena.

Iz Letnje lige, Golden Stejt je izašao sa svim samim porazima, tako da je upliv onih glavnih snaga doneo prvu pobedu posle pet duela.

(Telegraf.rs)