Nefer potez Ergina Atamana: Olimpijakos mu obrukao tim u Superkupu, on se nije pojavio na pres konferenciji

Vreme čitanja: oko 1 min.

A, ništa ni novo od njega

Foto: MN Press

Ekipa Panatinaikosa je ovog leta u svoj tim uložila ogroman novac, ali, čini se da je to sve uzaludno, pošto su u finalu grčkog Superkupa poraženi od Olimpijakosa i to na pomalo brutalan način, pošto je tim iz Pireja slavio sa poprilično ubedljivih - 75:51.

Panatinaikos je odigrao jednu od najlošijih utakmica ikada viđenih, pošto su za čitavo poluvreme postigli samo 11 poena, što je jedan od najgorih rezultata ikada.

Uspeli su potom nekako da zaigraju, a na kraju meča se na konferencij inije pojavio Ergin Ataman, koji je rekao da se "ne oseća dobro", dok je tu došao njegov pomoćnik.

- 'Čestitam Olimpijakosu, očigledno su pošteno pobedili. Način na koji smo ušli u utakmicu nije bio onakav kakav je trebalo da bude. Olimpijakos je dominirao energijom i izveo nas iz ritma. Takođe smo promašili nekoliko lakih polaganja i neke šuteve koji bi nas držali u igri. Sve ovo je napravilo veliki pritisak na ekipu i prvo poluvreme smo završili sa katastrofalnih 37-11, 26 poena razlike. Bilo je teško vratiti se. Pokušavali smo u drugom poluvremenu, našli smo neke šuteve, ali kao što sam rekao, veoma je teško vratiti se iz takvog prvog poluvremena - rekao je Savas Kamberidis.

Potom je rekao i da je sve ovo "normalno", te da će ono pravo tek doći, misleći na Evroligu.

- Kada počne godina u takvom timu, ekipa je dužna da prebrodi svaki loš rezultat i ode u naredni meč. Obaveze su brojne. U petak počinje Evroliga i ponovo igramo protiv Olimpijakosa. Mnogo toga mora da se promeni. Naš cilj je jedan jedini, da sezonu u Evroligi počnemo pobedom - rekao je Kamberidis.

(Telegraf.rs)