Mijailović otkrio finansijski izveštaj Partizana i promene u UO: "Rashodi su bili 14,5 miliona, a prihodi..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik crno-belih izneo informacije o promenama u menadžmentu kluba

Foto: Nikola Anđić

Košarkaški klub Partizan održao je Skupštinu kluba, a nakon nje pred novinare je izašao Ostoja Mijailović, koji je održao konferenciju za medije, koji je pričao o mnogim aktuelnim temama, a otkrio je i da je došlo do određenih promena u Upravnom odboru kluba, koji je dobio pojačanja.

- Danas je održana Skupština kluba, gde je usvojen finansijski izveštaj, gde smo usaglasili naš Statut sa Zakonom o sportu, imali smo i kadrovskih promena. U UO je došao Đorđe Lukić, predsednik Adrijatik Banke, Srđan Milovanović, vlasnik Antena grup, vlasnik Prva i B92, Dejan Čakajac, vlasnik Mozzarta, je postao potpredsednik kluba. Imaali smo u menadžmentu promene, iskoristio bih se Dejanu Kijanoviću da se zahvalim na šest godina rada i da čestitam Duletu Karavesoviću, koji je postavljen za direktora kluba.

- Usvojen je i Finansijski izveštaj. Raskodi su nam bili 14.500.000 evra, a 14.000.000 su nam bili prihodi. Imali smo 500.000 manjka - poručio je Ostoja Mijailović, koji je potom pojasnio i da će novi članovi Upravnog odbora doneti novac u klub.

- Obe kompanije biće sponzori KK Partizan, naša sponzorstva su od 75.000 do milion i po evra. UO Partizan je 6-7 miliona ove sezone. Naš budžet nije mali, ovo je najveći budžet u istoriju, koji je ova uprava obezbedila.

(Telegraf.rs)