Madar sanja veliki uspeh sa reprezentacijom: "Srećan sam što imam priliku da uradim nešto veliko za zemlju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi rival Izraela u kvalifikacijama za Olimpijske igre je Severna Makedonija

Foto: FIBA

Sitno brojimo do početka Svetskog prvenstva u košarci, pa je tako i među igračima uzbuđenje sve veće. Selekcije koje ne učestvuju na najvećoj smotri okreću se novim obavezama poput kvalifikacija za Olimpijske igre.

Reprezentacija Izraela u subotu započinje takmičenje u grupi A gde će za rivale imati Severnu Makedoniju, Češku i Estoniju.

Doskorašnji košarkaš Partizana Jam Madar u izjavi za medije je izrazio zadovoljstvo što nastupa za nacionalni tim uz dodatak da je tim usmeren na prvi naredni izazov.

- Mi smo dobar tim, ali ćemo morati da odigramo dobro kako bismo savladali narednog protivnika. Srećan sam što imam priliku da uradim nešto veliko za zemlju. Ovde ima mnogo talentovanih momaka koji žele da ispune zacrtani cilj.

- Odradili smo dobre pripreme, svi znamo koji je cilj i zbog čega smo ovde. Daćemo sve od sebe kako bismo ostvarili najbolji mogući rezultat. Idemo korak po korak, tako da je naš fokus usmeren na Severnu Makedoniju. Još jednom ćemo pogledati neke snimke i verujem da ćemo biti potpuno spremni za taj duel - zaključio je Jam Madar.

Prvi duel sa Makedonijom Izrael igra u Talinu.

(Telegraf.rs)