Dante Egzum se javio Grobarima: Uputio im reči koje će ih dirnuti u srca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poruka zahvalnosti za sve što su učinili prošle sezone za njega

Foto: MN Press

Još pre nekoliko nedelja Dante Egzum je zvanično napustio Partizan i vratio se u NBA, gde će naredne sezone igrati za Dalas.

Ipak, Australijanac koji je za samo jednu sezonu ostavio dubok trag u crno-belom dresu i osvojio srca navijača, odlučio je da napiše oproštajno pismo klubu i Grobarima.

S obzirom da mu je po završetku sezone preminuo otac Sesil, nije iznenađujuće što se neko vreme nije oglašavao i što nije odmah uputio poruku navijačima po odlasku iz Partizana.

- Čak ne znam ni odakle da počnem, toliko uspomena i emocija. Partizanu i neverovatnim navijačima - Hvala što ste me prihvatili, podržavali i verovali u mene tokom čitave sezone. Usponi i padovi, pobede i porazi - osećam se zahvalno što je sve bilo deo mog putovanja. Počastvovan sam što sam imao ulogu u vraćanju titule ovom sjajnom gradu i klubu. Energija i ljubav koji postoje tu ne postoje nigde i zauvek ću slaviti ovu sezonu - napisao je Dante na Instagramu.

Australijski košarkaš je u Partizanu oživeo svoju karijeru koja je bila u padu posle loše povratka iz NBA i loše epizode u Barseloni. Prošle sezone je u Evroligi i ABA ligi beležio prosečno 13.8 poena.

(Telegraf.rs)