Nastavak sage "Nikola Mirotić": Panatinaikos mu poslao ponudu, Grci će ga učiniti najplaćenijim igračem Evrope

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brzo je došla nova

Foto: Nikola Tomić

Iako je prošlo tek 24 sata otkako je obavestio Partizan da neće potpisati s njima, Nikola Mirotić je dobio novu ponudu, ovoga puta od Panatinikosa, prenosi Sportando.

Grčki velikan nema vremena za čekanja, potrebno im je još nekoliko igrača kako bi zatvorili svoj roster i podarili Erginu Atamanu tim s kojim će raditi, a Nikola Mirotić je očigledno još jedan deo slagalice koji nedostaje ovoj ekipi.

Sama odluka Mirotića da ne ode u Partizan je otvorila vrata Panatinaikosu, koji nije časio časa i poslao mu je ponudu od 4.000.000 evra po sezoni, prenosi Alesandro Mađi, italijanski novinar sa Sportanda.

Ovo je i najveća odluka koju je Nikola Mirotić dobio ovog leta, a trenutno i jedina, makar zvanična, iako je dosta interesovanja tokom prethodnog perioda privukao ovaj košarkaš, koji je već viđen bio u crno-belom dresu u Beogradu.

Košarkaš je i od ranije dovođen u vezu s Panatinaikosom, dok je i sam predsednik kluba iz Grčke, Dimitris Janakopulos došao u Beograd nedavno, međutim, on je porekao da je tamo zbog košarkaša, već da je imao druge planove u srpskoj prestonici, u kojoj je bio samo u tranzitu.

(Telegraf.rs)