Sprema se potpis na Malom Kalemegdanu: Zvezda bi da čuva svoje "dete" i naredne tri godine!

Vreme čitanja: oko 1 min.

On bi produbio rotaciju ekipe

Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda ovog leta veoma naporno radi na jačanju tima za iduću sezonu. Na Mali Kalemegdan je stiglo već osam igrača, potpisan je novi ugovor sa Lukom Mitrovićem, dok se priprema i još jedan produžetak saradnje na Malom Kalemegdanu.

Kako tvrdi "SportKlub", Crvena zvezda je ponudila ugovor Stefanu Lazareviću koji će uskoro i biti potpisan, s obzirom na to da su se klub i igrač dogovorili i uspostavili usmenu saradnju prema kojoj će krilni košarkaš ostati i naredne tri godine u crveno-belom.

Lazarević je doslovno "dete" Crvene zvezde, gde je prošao mlađe kategorije, dok je košarkašku afirmaciju sticao u FMP-u, sve dok ga povreda kolena nije odvojila sa terena skoro dve godine. Igrao je u Crvenoj zvezdi, pa se vraćao u FMP, da bi 2021. godine bio ponovo priključen prvom timu.

Inače, što se tiče primanja ovog košarkaša, on je i u prethodnoj sezoni bio među najniže plaćenim, a ista ga sudbina očekuje i ove sezone.

Tokom prethodne sezone u Evroligi, Lazarević je odigrao 30 utakmica za Crvenu zvezdu i prosečno je beležio nešto više od četiri poena po meču.

(Telegraf.rs)