Italijani tvrde: Zvezda krenula po Šengeliju, Virtus bi njegovom prodajom uštedeo oko 3 miliona evra!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu baš voljni, ali...

Foto: MN Press / Marko Metlaš

Crvena zvezda je poslednjih dana veoma aktivna na košarkšakom tržištu u Evropi, pošto su crveno-beli doveli čak sedam košarkaša, ali se ne nameravaju tu zaustaviti, pošto je izvesno da im nedostaju još tri košarkaša kako bi i finiširali svoj tim.

Jedna od najvećih želja trenera Duška Ivanovića je i Tornike Šengelija, s kojim je radio u Baskoniji, koga dobro poznaje. On je njegova želja za poziciju četiri, što su potvrdili i mediji iz Italije.

Kako tvrdi "Koriere di Bolonja" u svom pisanom izdanju, a kako prenosi Sportando, Crvena zvezda je već krenula po Šengeliju, koga želi da dovede iz Virtusa.

Naime, Šengelija ima važeći ugovor sa Virtusom, nisu voljni da ga prodaju, međutim, ono što bi moglo da obraduje tim iz Bolonje jeste i to što bi uštedeli značajan novac ako bi ga pustili iz kluba. Virtus je već i ranije najavio da će imati smanjenja budžeta, te bi se i rastanak sa Šengelijom uključio u to.

Koriere navodi da bi Virtus uštedeo negde oko tri miliona, ukoliko bi se rešio Šengelije do kraja ovog leta, a što bi idealno došlo Crvenoj zvezdi, koja bi dosta velik posao napravila ako privoli Gruzina da ponovo sarađauje s Duškom Ivanovićem.

(Telegraf.rs)