Španci tvrde: Kraj nade za Zvezdu, Kampaco se ove nedelje i zvanično vraća u Real iz Madrida?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinac po svemu sudeći neće ostati

Foto: Marko Jovanović

Otkako se završila košarkaška sezona za Crvenu zvezdu, krenula je velika bitka oko Fakunda Kampaca i njegovog ostanka u klubu. Nadali su se crveno-beli da mogu privoleti Argentinca da on ostane bar još godinu dana u klubu, međutim, čini se kao da je ta bajka završena.

Kako tvrdi novinar radija "Marka" Karlos Santos, Kampaco će se već ove nedelje vratiti u Madrid gde će staviti paraf na ugovor sa Realom, čime će se i vratiti u španski klub.

Naravno, sa druge strane i dalje postoje određene nade navijačima, s obzirom na to da je Kampaco s Crvenom zvezdom potpisao ugovor na dve godine, sve do leta 2024. godine, dok ima izlaznu klazulu od 50.000 evra u svom postojećem ugovoru.

Ono što je takođe već od ranije poznato jeste i da je Zvezda odlučna u nameri da zadrži Argentinca, ponuđen mu je i ogroman ugovor, najveći u srpskoj košarci, međutim, čini se kao da novac i ne igra baš bitan faktor u čitavoj situaciji.

Od ranije se pominje i da je Real već ugovorio sve sa Kampacom, te da će odmah po kraju sezone preći u Španij, ali, kako je i okom vidljivo to se još nije dogodilo.

Čini se da će upravo taj 15. jul biti od izuzetne važnosti kako za Zvezdu i Real, tako i za Kampaca koji će svima otkriti gde nastavlja karijeru.

(Telegraf.rs)