Eksum otkrio kojeg je pola dete koje je na putu: Rekao i da li će poneti srpsko ime, pa naručio rakiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jučerašnje veče bilo je posebno za Eksuma

Košarkaši Partizana osvojili su titulu šampiona ABA lige, pošto su u velikom finalu sinoć savladali ekipu Crvene zvezde pred rekordnih 22.192 navijača u "Štark Areni" u Beogradu.

Možda i jedan od najkonstantnijih igrača u pohodu na Partizanovu titulu bio je Dante Eksum. Sjajni Australijanac koji je prirastao k srcu svakog navijača crno-belih juče je imao dvostruko slavlje.

Naime, posle osvojene titule, njegova supruga mu je na parketu saopštila da je trudna!

Mnoge je naravno zanimalo kojeg je pola dete koje je na putu, što je Dante otkrio u razgovoru za medije ispred same svlačionice.

- Da, da, moja devojka je trudna i to je neverovatno! Dugo smo čekali na to, gledali smo kada da objavimo ljudima vesti i kako, pripremali smo to nedelju - dve. Saznali smo i da li je dečak ili devojčica - rekao je Eksum, pa otkrio koga čekaju on i njegova devojka:

- Devojčica je u pitanju!

Naravno, momentalno je stiglo pitanje da li Dante možda planira da svoju ćerkicu nazove po nekom srpskom imenu posle svega što je ovde doživeo?

- Nismo razmišljali toliko, tek smo saznali, ali videćemo... 

Na kraju je dobio pitanje oko toga da li je probao čuveno "Žoc" pivo iz Čačka, a on je imao još jedan poseban zahtev.

- Odlično je! Rekao sam im "gde je pivo"? Toliko je dobro! A onda sam im rekao da donesu rakiju! - nasmejao je sve Eksum.

(Telegraf.rs)