"Boban Marjanović je najbolji saigrač kog sam ikad imao, uvek bi me zagrlio da vidi da li sam dobro"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veoma lepo priznanje, on kaže i da je bitno imati nekog takvog uz sebe

Foto: Tanjug / AP

Novi NBA draft samo što se nije održao, a najveća zvezda će po svemu sudeći biti Viktor Vembanjama. Prethodno veče "rukija" je pružilo nekoliko sjajnih imena, Paolo Bankero se već nametnuo kao vođa Orlando Medžika, dok je zapaženu rolu u sezoni imao i Džabari Smit Džunior.

Džabari Smit Džunior je biran od strane Hjuston Roketsa sa 3. pozicije i u budućnosti bi trebalo da predstavlja oslonac ove franšize, ukoliko njegova karijera bude išla u pravom smeru.

Kako je sezona gotova, on se javio za "BasketNews", kojem je dao intervju o sezoni, a posebno je zanimljivo to što je istakao da je Boban Marjanović, srpski košarkaš, njegov najbolji saigrač i kog je mogao imati.

- Bilo je toliko dobro imati Bobana u svlačionici, čoveče... On je jedan od najboljih ljudi na čitavom svetu, uvek se smeje i razveseljava sve nas. Ako ima loš dan, nikada nećete to spoznati i videti po njemu, zato što ima taj neverovatan stav. Uvek je dolazio da me zagrli u svlačionici, samo kako bi se uverio da li sam dobro - rekao je Džabari Smit.

Marjanović je jedan od gotivnijih košarkaša u čitavoj NBA ligi, o čemu govore i brojne reakcije publike kada je on na terenu.

- On je odličan saigrač, najbolji kog sam ikad imao. Znam da sam u NBA tek godinu dana, ali tokom čitave karijere, nikad nisam sreo nekog takvog. On uvek trenira u teretani, uvek je ljubazan prema svim ljudima koje ima oko sebe. Ako želite da imate dugu karijeru u ligi, samo pogledajte Bobana i radite isto što i on - zaključio je Smit.

(Telegraf.rs)