Anđušić bez komentara o atmosferi: "Trudimo se da se koncentrišemo na teren i da ne obraćamo pažnju na to"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvotimac Partizana kaže da se tim polako okreće četvrtom duelu

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u trećoj utakmici finala ABA lige (91:78) posle čega su obezbedili i četvrti meč koji će se igrati u utorak na istom mestu od 19.00 časova.

Prvotimac Partizana, Danilo Anđušić istakao je da je bilo nekih sitnica koji su presudili da crveno-beli večeras slave u "Pioniru".

- Nedostajala nam je energija iz prve dve utakmice, to nas je koštalo pobede večeras. Nismo bili na nivou kao u prve dve utakmice, lopta nije išla baš najbolje. Nismo imali dobar ritam i to su neki sitni detalji koji su presudili danas. Imamo 2:1, sledeća je opet ovde, bićemo spremni, siguran sam da pružimo partiju kao u prve dve i da pobedimo.

Smatra da je jedan od razloga zbog kojih je Partizan izgubio bio taj što su mnogi igrači upali u probleme sa faulovima.

- Pa samo agresivnije i dosta glupih smo pravili, većina igrača je bila puna faulova. Sigurno da je to uticalo da izgubimo agresivnost u odbrani, verujem da će se to promeniti u drugom meču, možda je to jedan od razloga što smo odigrali - izjavio je Danilo.

Atmosfera nije poremetila igrače crno-belih, smatra Anđušić.

- Nije nas poremetilo, nije nešto što nas je iznenadilo. Trudimo se da se koncentrišemo na teren, da ne obratimo pažnju na te stvari.

(Telegraf.rs)