Nikola Jokić se na beogradskom aerodromu pojavio sa luksuznim satom: Njegov Roleks vredi pravo malo bogatstvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na zvaničnom sajtu poznate kompanije može se naći da ovaj primerak košta između 15.000 i 25.000 dolara

Foto: Filip Plavčić

Najbolji srpski košarkaš, Nikola Jokić sleteo je danas oko 15.00 časova u Beograd na Aerodrom "Nikole Tesla", a nakon osvajanja šampionske titule sa Denver Nagetsima u NBA ligi.

On je u glavni grad Srbije došao zajedno sa svojom porodicom, pošto su se na izlasku sa terminala prvo pojavili njegova supruga Natalija i ćerkica Ognjena, a potom i Nikola zajedno sa braćom Strahinjom i Nemanjom.

Srpski as je sa aerodroma u Beogradu otišao vozeći se luksuznim automobilom marke Mercedes Brabus vrednim preko 500.000 evra, o čemu smo vam već pisali, a još jedan detalj njegovog stajlinga posebno se istakao.

U pitanju je sat koji je Jokić nosio sa sobom marke Rolex Batman u srebrno-plavoj nijansi, a koji je takođe vredan pravo malo bogatstvo.

Kratkom pretragom, može se utvrditi da ovaj sat ne vredi manje od 15.000 dolara, a da se neki primerci kreću i do vrtoglavih 25.000 američkih novčanica.

Pogledajte u galeriji sat sa kojim se na aerodromu pojavio naš Nikola Jokić.

Zabranjeno je preuzimanje foto i video materijala bez izričite dozvole redakcije portala Telegraf u bilo kakvom obliku, uključujući i društvene mreže.

(Telegraf.rs)