Oglasila se Jokićeva supruga posle proslave i oduševila ceo Denver, iako je pogođena limenkom u glavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Natalija Jokić je, nakon što je na proslavi titule Denvera pogođena limenkom u glavu, postavila fotografije sa tog dešavanja i pokazala da je taj incident ni najmanje nije naljutio

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Košarkaši Denvera su osvojili prvu i istorijsku titulu šampiona NBA lige, a tim povodom je organizovana prava fešta.

Oko 750.000 ljudi okupilo se na ulicama glavnog grada savezne države Kolorado kako bi pozdravili Jokića, Mareja, Gordona, Brauna...

Ipak, i pored fenomenalne atmosfere, jedan neprijatna scena mogla da baci senku na čitav događaj.

Naime, supruga Nikole Jokića, Natalija, pogođena je limenkom piva u glavu, i to u trenutku dok je u naručju držala dvogodišnju ćerkicu Ognjenu.

Dok su prolazili vozilom, neko iz mase koja je pozdravljala NBA šampione bacio je limenku i Nataliju pogodio u lice. U jednom trenutku se i sam Jokić uplašio za suprugu.

Na svu sreću, ona nije teže povređena i, po svemu sudeći, već je zaboravila na ovaj "incident". U prilog tome govore fotografije sa proslave NBA titule koje je Natalija postavila na svom Instagram profilu.

Video: Jokić sa ćerkicom u naručju pozdravlja navijače sa vatrogasnog kamiona: Slavlje na ulicama Denvera

Nikola Jokić je tokom proslave na leđima nosio ćerkicu Ognjenu, a u jednom trenutku je stavio pored pehara. Nastala je fantastična fotografija koju je jedan korisnik Tvitera prokomentarisao biranim rečima, spomenuvši i Nikolinu suprugu Nataliju.

- Sada nam opet recite da Jokiću uopšte nije stalo. Pravi MVP za ovo je Natalija.

Podsetimo, naš reprezentativac je bio glavna karika Denvera. Pružao je fantastične partije tokom čitave sezone i uspeo da u glavni grad savezne države Kolorado donese trofej NBA lige, jedini u klupskoj istoriji.

(Telegraf.rs)