Evo zašto je izbila frka na konferenciji Ivanovića: Ovo dobacivanje je izbacilo iz takta trenera Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šef stručnog štaba crveno-belih hteo je da napusti salu posle incidenta

Foto: Telegraf

Prva dva meča između Partizana i Crvene zvezde prošla su u koliko toliko normalnoj atmosferi, u odnosu na ono uobičajeno nosi večiti derbi. Najveća sramota bilo je horsko skandiranje Nemanji Nedoviću, kome su vređali suprugu koja se nedavno porodila.

Ali incidentne situacije viđene su i nakon utakmice na konferenciji za medije.

I na prvoj i na drugoj konferenciji je bilo problema kada je Duško Ivanović izašao pred medije, ali se tek na drugoj to videlo i pred kamerama, kada je trener Zvezde zapretio da će da napusti salu nakon dobacivanja jednog od prisutnih.

Rečenica koja je izbacila iz takta Ivanovića, bila je izgovorena od strane jednog čoveka, koji se predstavlja kao novinar Humske.

Izvororena je nakon što je Ivanović poručio da i posle 2:0 u seriji za Partizan ističe da je siguran da Zvezda može da pobedi i da osvoji titulu.

- Jesi sad siguran, šta sad imaš da kažeš? - dobacio je čovek koji je sedeo sa desne strane u prvim redovima, i to dok je još Duško Ivanović pričao.

Trener Zvezde je u tom momentu prestao da priča i upitao portparola Partizana "Šta je ovo, da idem ja?", a zatim se obratio i čoveku koji mu je upao u reč.

- Šta ste rekli? Imajte malo respekta, ja imam respekta prema vama! Ajde recite još nešto, ajde recite sad slobodno - ponavljao je izrevolitrano Ivanović, ali je nakon toga čovek koji ga je prekinuo ostao nem i konferencija je nastavljena.

(Telegraf.rs)