Ledej na derbiju imao posebnu podršku sa tribina: Da li je zbog ovoga odigrao meč sezone?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zek je bio najefikasniji igrač na utakmici

Foto: MN Press / Marko Metlaš

Košarkaši Partizana došli su do prednosti u finalnoj seriji ABA lige pobedom u prvom meču nad Crvenom zvezdom 88:80. Verovatno najzaslužniji pojedinac, ako nekoga treba izdvajati, bio je Zek Ledej.

Već na poluvremenu je krilni centar ubacio 20 poena, meč završio sa 24 i 5 skokova i tako znatno doprineo trijumfu crno-belih.

Vrlo raspoložen je bio čitavim tokom meča na oba kraja terena, što se ne može videti samo prema statističkim parametrima. Imao je i jedno atraktivno zakucavanje koje je zapalilo publiku pri kraju druge deonice, momenat koji će posebno pamtiti jedan gledalac sa tribina koji je možda i razlog za sjajnu partiju Zeka.

Partizan je na kladionicama ponovo veliki favorit zbog domaćeg terena, gde je bila puna hala, a na tribinama je bio i brat Zeka Ledeja.

Set Ledej pratio je meč pored terena i navijao je sve vreme. Nekoliko momenata podelio je na društvenoj mreži Instagram.

Foto: MN Press / Marko Metlaš

Bio je oduševljen i pomenutim potezom, kao i čitavim performansom Zeka, ali i navijanjem u "Štark areni".

O Setu smo već pisali prošle godine kada je u ABA 2 ligi nosio dres hrvatske Gorice. Poslednji angažman imao je u švedskom Sodertaljeu.

Videćemo da li će Set biti u Areni i za drugi meč serije koji se igra u četvrtak.

(Telegraf.rs)