Žestoka rasprava uživo na TV-u zbog Jokića: Džej Džej Redik "spustio" Nikolinog hejtera Stivena A. Smita

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stao je u odbranu srpskog košarkaša

Printskrin: Twitter / nikolaesthetic

Nikola Jokić je utakmicama u finalnoj seriji NBA lige praktično izludeo čitav košarkaški svet i još jednom je pokazao zašto je trenutno verovatno i najbolji košarkaš današnjice. Međutim, njegove odlične igre su probudile i dosta velik broj "hejtera" širom SAD-a.

Jedan od njih jeste i čuveni NBA novinar Stiven A. Smit, koji je imao samo kritički nastrojene komentare upućene srpskom košarkašu, a jedan od njih jeste i to da Srbin nema igru iz "posta".

- Jokić nije poznat kao neko ko dominira iz post igre - rekao je Smit, dok su se Redik i Vilijams samo pogledaju i napravili mrzovoljne face, da bi Smit potom dodao da to nije "njegova igra".

Nije čuveni Džej-Džej Redik dopustio da novinar nastavi da omalovažava Srbina, pa se i sam priključio konverzacije, gde je uputio jedan običan komentar.

- Stivene, mi imamo podatke za proteklih 10 godina. Da li si znaš šta je najuspešnija akcija na protivničkom delu terena u proteklih 10 godina, širom čitave NBA lige? Post igra Nikole jokića - rekao je Redik, čime je zapušio usta jednog od najvećih hejtera Nikole Jokića.

Pokušao je potom Stiven Smit da se odbrani, ali...

- Gledaj, Nikola Jokić ima predivan dodir, dosta me podseća na Kevina Mekhejla i Šakila O'Nila, ali, razumeš šta je razlika? Mekhejl je bio nešto posebno, bio je dominantan, takođe i Šek, on je bio na drugom nivou sasvim - pokušao je da se opravda Smit.

Podsetimo, Nikola Jokić iz utakmice u utakmicu beleži rekorde u NBA ligi, a samo mu dve pobede nedostaju da dođe i do prstena.

(Telegraf.rs)