Nastavlja se saga oko Kampaca, mediji ga sele u Madrid: "Dogovorio se, ali nije potpisao, problem mala plata"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta će na kraju biti s ovim košarkašem

Foto: Nikola Tomić

Sezona u ABA ligi i Superligi Srbije još nije gotova, ali se uveliko piše o prelaznom roku koji očekuje Crvenu zvezdu i Partizan. Posle informacija da su Kevin Panter i Matijas Lesor pred izlaznim vratima crno-belih, ponovo se priča o i Fakundu Kampacu iz redova tima s Malog Kalemegdana.

Razni mediji su Kampaca selili iz Beograda, čak i dok je bio u avionu da sleti na aerodrom Nikola Tesla. Već se tada nagađalo da će Argentinac odmah na kraju sezone potpisati za Real iz Madrida, potom se odjednom umešao i Panatinaikos, pa su grčki i španski mediji na svakih sedam dana "prisvajali" ovog košarkaša.

Kampaco je dočekao kraj sezone u Crvenoj zvezdi, stigao je do finala ABA lige, do finala Superlige Srbije, dok se okitio i trofejem u Kupu Radivoja Koraća, ali, njegova selidba i dalje nije prestala.

Sa novim informacijama se javio i Aris Barkas, poznati novinar Jurohupsa, koji je izneo ekskluzivu, ali i dalje bez pravog zaključka.

Naime, on tvrdi da je Kampaco već dogovorio sve uslove sa Realom, dogovorio je 9.000.000 evra bruto plate, što kada se odbije sve izađe na oko milion po godini. Sve je dogovorio, ali ništa nije potpisao, tvrdi isti novinar. U košarci je poznato da usmena dogovoranja i ne treba baš uzimati sa određenom dozom ozbiljnosti, pošto se takve stvari menjaju iz dana u dan.

Prema njegovim tvrdnjama, plata je to što koči Kampaca da ode put Reala iz Madrida, jer je siguran da na drugim mestima može dobiti više.

(Telegraf.rs)