Još jedan košarkaš Partizana krenuo Tristanovim stopama: Trenirao je sa Lejkersima pred NBA draft

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđije Jovanović je ovoga puta u centru pažnje

Foto: MN Press

Pre nekoliko sedmica izbila je velika polemika prilikom odlaska Tristana Vukčevića u Sjedinjene Američke Države kako bi "odradio" treninge pred NBA draft. Sada je njegovim putem krenuo još jedan košarkaš Partizana.

Tada Željko Obradović nije bio baš najsrećniji time što je Tristan samo nestao sa treninga, pa je na pitanje na konferenciji gde mu se košarkaš nalazi jednostavno rekao "nemam pojma".

Kao što smo pomenuli, sada je Tristanovim stopama krenuo Đorđije Jovanović, koji ove sezone ima samo četiri nastupa u regionalnoj ABA ligi i ukupno 22 upisana minuta na parketu.

Poslednji put gledali smo ga na meču protiv FMP-a u 11. kolu, a jedini istaknutiji učinak imao je u susretu prvog kola protiv Cibone u Zagrebu kada je ubacio sedam poena.

On se nalazi u kampu Los Anđeles Lejkersa sa kojima obavlja treninge pred veliki NBA draft koji je na programu posle finala.

Podsetimo, on igra na poziciji beka, ima 20 godina, a rođen je u Podgorici i ima crnogorsko državljanstvo. Do sada je u profesionalnoj karijeri nastupao samo za Partizan.

(Telegraf.rs)