Olimpijakos bi da vrati srpskog centra: Milutinov u crveno-belom dresu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bio bi ovo veliki povratak

Foto: Nikola Tomić

Nikola Milutinov je trenutno jedan od najtraženijih centara, ali i igrača u čitavoj Evropi. Sama činjenica da i dalje nastupa za CSKA koji nije šampion VTB lige i koji neće igrati u Evorligi ga stavlja na tržište, a kako se može čuti - Olimpijakos je zainteresovan da ga vrati u svoje redove.

Ovu informaciju je preneo poznati košarkšaki portal "Jurohups", koji tvrdi da je Milutinov takođe bio nuđen i Virtusu iz Bolonje, ali da tim iz Italije još nije dao nikakav znak, ni potvrdan ni negativan usmeren ka ruskom gigantu.

Milutinov je već igrao za Olimpijakos u svojoj karijeri i to dugih pet sezona. Srpski centar je 2015. godine prešao iz Partizana u Olimpijakos, a potom je stigao u CSKA gde i sada nastupa. Ono što može predstavljati problem jeste činjenica da Moskovljani već drugu godinu uzastopno ne igra Evroligu.

Tokom karijere, Milutinov nije uspeo da osvoji najprestižniji trofej u Evropi, ali može se pohvaliti da ima titulu najboljeg skakača. Ovaj košarkaš je sa Partizanom dva puta bio šampion Srbije, sa Olimpijakosom je osvojio jednu titulu u Grčkoj, dok nema trofej u VTB ligi.

Takođe, njega je 2015. godine draftovao San Antonio, ali su prava na njega u trejdu završila u Bruklin Netsima.

(Telegraf.rs)