Nikola Jokić pred meč s Lejkersima: "Pokušaću da igram svoju igru, biće fizički zahtevan meč"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski centar je spreman za ovaj meč

Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Denver Nagetsa su stigli do finala Zapadne konferencije, gde će za rivala imati ekipu Los Anđeles Lejkersa, a serija počinje u noći između utorka i srede s početkom od dva sata i 30 minuta, a domaćin će biti tim iz Koloarada.

Nagetsi su i favoriti u ovom meču, pošto u svojim redovima imaju i jednog od najboljih igrača lige, Srbina Nikolu Jokića, koji je rekao da njegova ekipa može sve da iskontroliše.

- Mislim da to ne možemo da kontrolišemo. Ali možemo da kontrolišemo ono što je u našoj moći. I dalje ćemo biti agresivni, verovatno ćemo igrati kako smo i u dve prethodne serije - rekao je Nikola Jokić pred prvi duel sa Lejkersima.

Nikola Jokić je rekao da je i svestan šta ih očekuje protiv Lejkersa.

- Biće to fizički zahtevan meč, kao i svaki drugi. Pokušaćemo da nađemo naš ritam, našu brzinu igre.

Takođe, Lejkersi su imali dve dosta teške serije, ali Jokić smatra da to neće biti problem ovoj ekipi.

- Ne mislim da će mnogo uticati prethodno. Ja ću jednostavno pokušati da igram svoju igru. Nikada se ne koncentrišem samo na jednu stvar. Pokušavam da igram, a onda ću videti šta je to što igra donosi meni. Imam li strategiju? Nemam.

Za kraj, Jokić je rekao da su prethodne utakmice s ovim timom prošlost.

- Nismo igrali protiv ovakvih Lekjersa. Biće to kao praktično novi meč za nas. Verovatno je sve novo, sve je drugačije. Oni su u plej-ofu zadivljujući. Od poslednjeg dana trejda, zaista su veoma dobri

(Telegraf.rs)

Teme