Jedan navijač je imao razloga za slavlje i pored poraza Partizana u Areni: Ubo džekpot na kladionici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svako ko odigra uživo tiket u Mozzartu, ulazi u konkurenciju za dobijanje džekpota, bez obzira na ulog, visinu kvote, kao i da li je tiket dobitan ili gubitan

Foto: Mileta Mirčetić

Kompanija Mozzart, odlučila je da pokrene novu akciju koja će oduševiti sve ljubitelje klađenja. Ovo se posebno odnosi na one koji vole da se klade na mečeve uživo.

Naime, svako ko na Mozzartovom sajtu na sekciji "klađenje uživo" odigra tiket, ulazi u konkurenciju da osvoji džekpot sa tog meča (ukoliko on ima oznaku JP), ali takođe ulazi u konkurenciju za dnevni, nedeljni, platinum i dijamantski džekpot.

Ono što je posebno bitno, jeste i činjenica da visina uloga, kao i veličina kvote nisu bitni, kao ni da li je tiket dobitan ili gubitan.

Potrebno je samo da se odigra tiket uživo i automatski se ulazi u konkurenciju za neki od pomenutih džekpotova.

Dnevni džekpot izvlači se svakog dana, svako veče u 22 časa, tako da svako ko odigra jedan tiket uživo dnevno, ulazi u konkurenciju da dobije dnevni džekpot.

Nedeljni džekpot se izvlači svake nedelje u 22 sata, dok u konkurenciju za platinum i dijamantske džekpotove ulaze svi igrači koji su odigrali makar jedan tiket na klađenju uživo zaključno sa 31. decembrom 2023. godine.

Juče je džekpot izvučen na utakmici Partizan - Real, a iznosio je 306.117 dinara, i osvojio ga je Bojan K. iz Beograda.

Takođe, u četvrtak je pao i platinum džekpot, koji je Marku M. iz Sevojna doneo 1.163.693 dinara.

Ukoliko imate Mozzartov nalog, možete besplatno uživo da gledate i utakmice NBA lgie, Serije A, Primere, Bundeslige, kao i mnoge druge sportske događaje koji su u ponudi.

(Telegraf.rs)