Prejaka fotka Jokićevog brata na tribinama: "Neko je zaboravio da obuče belo..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strahinja je bio u Mineapolisu i posmatrao je uživo utakmicu svog brata koji je upisao tripl-dabl

Foto: AP/Tanjug

Bučni su bili navijači Minesote u noći između petka i subote, ali nisu uspeli da pomognmu svom timu da dobije Denver koji se sada nalazi na korak od plasmana u polufinale Zapadne Konferencije!

Ispoštovali su i apel iz kluba da dođu u belim majicama ili odevnim kombinacijama kako bi pokazali jedinstvo, jer su Vukovi igrali u beloj opremi, tako da su tribine "Target Centra" praktično bile u dominaciji jedne boje.

Upravo zbog toga je brat Nikole Jokića, Strahinja, privukao veliku pažnju - iz razloga što se u grupi "belih navijača" pojavio u crnoj majici.

- Neko je zaboravio da obuče belo - našalio se novinar Majk Singer koji je i podelio ovu fotografiju na društvenim mrežama.

Singer je, takođe, "uhvatio" i suvlasnika Minesote Aleksa Rodrigeza koji je takođe bio obučen u belo, mada svu verovatno mnogi više gledali u njegovu devojku Džaklin Kordeiro.

U pitanju je fitnes instruktorka koja je sa Rodrigezom u vezi od oktobra 2022. godine. Ima 43 godine, dvoje dece i, pored fitnesa, bavi se pisanjem.

(Telegraf.rs)