Košarkaš kojeg je FMP otpustio zbog nediscipline prelazi u redove Vojvodine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Manojlović se nedavno rastao sa ekipom iz Železnika

Foto: Tanjug/Ap

Iz Železnika je pre samo nekoliko dana odjeknula vest kako je FMP odlučio da raskine saradnju sa svojim košarkašem, Nikolom Manojlovićem zbog nediscipline. 

Međutim, mladi i talentovani momak je vrlo brzo pronašao novu sredinu u kojoj će nastaviti svoju karijeru. Prema pisanju specijalizovanog portala Basketball Sphere, on će nastupati za Vojvodinu u Superligi Srbije.

Igrač rođen 2002. godine tako će pomoći maestralnom Dušanu Beslaću, MVP-ju prvog dela takmičenja u KLS, u pohodu na što bolji rezultat u borbi sa timovima iz ABA lige.

Podsetimo, FMP je prethodno objavio da im je veoma žao što moraju da se rastanu od momka koji je već godinama bio deo kluba i kroz koji je stasao u profesionalnog igrača.

- FMP izražava ovom prilikom žaljenje zbog ovakvog razvoja situacije jer je Manojlović svoje prve minute u regionalnoj košarci dobio upravo u dresu Pantera i u dve sezone zabeležio 20 nastupa sa značajnom minutažom - napisali su tada Panteri.

Inače, Manojlović je prošao i kroz mlađe kategorije Zvezde, a pre FMP-a je nastupao za Slodes i Tamiš. Ove sezone prosečno je imao 5,5 poena u ABA ligi.

(Telegraf.rs)