"Nadam se da će istina da izađe na videlo": Trener Borca poslao misterioznu poruku posle poraza od Zvezde

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Džoli Mijatović nezadovoljan je nekim dešavanjima iz poslednja četiri kola ABA lige

Foto: ABA liga / Printscreen / Youtube

Košarkaši Borca pružili su sjajnu predstavu protiv Zvezde, uneli su i veliku dramu u meč u završnici (82:87), ali ipak nisu stigli do pobede koja bi im obezbedila baraž za opstanak u regionalnom takmičenju.

Trener domaćina, Dejan Džoli Mijatović bio je preponosan na svoje košarkaše, čestitavši im na sjajnoj predstavi, ali se posebno osvrnuo i na publiku koja je faktički i vratila veru i nadu Borcu u pobedu.

- Čestitam Zvezdi na pobedi, ali i mojim momcima koji su ostavili srce na parketu i izgarali svih 40 minuta. Igrati protiv Zvezde koja je evroligaški tim je neverovatno, jer smo uspeli da ih nadskočimo, imali smo 35:31 u tom segmentu, imali smo 15:9 u kontranapadu. Imali smo kontrolu nekih važnih segmenata, koje ranije nismo držali. Na kraju je njihov kvalitet presudio. Čestitke i čačanskoj publici, koja je pokazala da je najbolja na ovim prostorima. Pozdraviti oba tima aplauzima, navijati bez vređanja protivnika i zvižduka. To može samo publika koja gleda preko 30 godina košarku. Ponosan sam na moje Čačane - rekao je Mijatović.

Ostaje nada da će Borac pobediti u Podgorici protiv Budućnosti, ali je Mijatović nezadovoljan nekim dešavanjima iz poslednja tri-četiri kola u ABA ligi.

- Okrećemo se meču u Podgorici, imamo još tih 40 minuta. Ne znam šta bih rekao povodom svih ovih dešavanja iz poslednja tri-četiri kola. Ali nadam se da će istina izaći na videlo kada bude sve prošlo. Mojim momcima je teško bilo psihološki da odigraju zbog svega toga.

(Telegraf.rs)