Navijač Partizana "tužio" Crvenu zvezdu kod Evrolige, zbog jedne stvari traži kaznu za klub i Delije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok su svi bili oduševljeni viđenim, jednom od navijača je za shodno zasmetala atmosfera

Foto: Twitter / Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde su u pretposlednjem, 33. kolu Evrolige, uspeli da slave protiv Olimpijakosa na svom terenu sa 87:79, čime su došli do svoje 16. pobede u takmičenju. Ovo je ujedno i drugi put u sezoni da je savladan tim iz Grčke, trenutno prvoplasirana ekipa u čitavoj Evroligi.

Pored sjajnih igara nekolicine igrača, meč u Pioniru su obeležili i navijači koji su dvoranu ispunili do poslednjeg mesta, dok je pravi šou nastao na samom kraju. Kada se meč završio, Delije su iznele i baklje, te su "potpalile" atmosferu u ovoj areni.

Ova atmosfera je dozvala i košarkaše Olimpijakosa, koji su potom došli do igrača Zvezde kako bi zajedno slušali huk sa tribina, a pesma je dolazila kako na srpskom, tako i na grčkom jeziku.

Međutim, povrh oduševljenja, jedan od navijača Partizana je od Evrolige tražio i da ih kazne. Izvesni Aleksandar Aleksić, koji je istaknuti navijač Partizana, objavio je putem svog Tviter naloga kratko pismo uz video ovog slavlja. On je tražio od Evrolige da kazni Crvenu zvezdu.

- Zamoliću Evroligu da kazni Crvenu zvezdu u skladu sa pravilnikom Evrolige, a zbog upotrebe pirotehnike, pogotovo baklji, od strane Delija tokom meča sa Olimpijakosom, odigranog 6. Aprila 2023. godine. Hvala unapred - napisao je Aleksić, uz prilog snimka.

(Telegraf.rs)