Madar sa širokim osmehom putuje u Monako: "Znamo za šta igramo, borićemo se da obezbedimo Partizanu Top 8"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelac je u prvom meču sa klubom iz Kneževine postigao 15 poena

Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Partizana večeras putuju na gostovanje Monaku, gde bi pobeda u sutrašnjem meču (21.00, Sport Klub 1) definitivno rešila sve dileme kada je u pitanju plasman u plej-of fazu Evrolige.

Prvotimac crno-belih, Jam Madar bio je veoma dobro raspoložen posle današnjeg treninga, a istakao je da će se Partizan boriti do poslednjeg atoma snage kako bi obradovao navijače.

- Biće teška utakmica. Pripremili smo se veoma dobro i izaći ćemo na teren da se borimo. Oni su veoma talentovani, imaju nekoliko nezgodnih igrača, koji mogu da nam nanesu dosta štete, tako da moramo da budemo spremni i da odigramo dobru odbranu - rekao je Madar.

Ciljevi se znaju, plej-of je prvi, a posle toga...

- Naravno, znamo za šta igramo. Radimo sve da obezbedimo sebi mesto u plej-ofu. Posle toga igramo protiv Panatinaikosa, tako da će taj meč za nas biti sjajan - nagoveštava veliku borbu Izraelac.

Partizan je protiv Monaka u prvoj utakmici postigao 100 poena. Da li će uspeti da ponovi istu napadačku produktivnost i u dvorani "Gaston-Medesan"?

- Pokušaćemo, ali mislim da će cilj biti zaustaviti ih defanzivno. Uz to, moraćemo da dođemo do dobrog broja poena kako bi smo ostvarili pobedu u Monaku - analizira Jam.

Nije ovo jedina utakmica do kraja regularnog dela, tu je i Panatinaikos sledeće nedelje.

- Na obe utakmice ćemo da pokušamo da dođemo do pobede, dati sve od sebe. To je jako važno za nas, da konačno obezbedimo mesto u plej-ofu - zaključak je Jama.

(Telegraf.rs)