Pričali smo sa ujakom i stricem Nikole Jokića: Evo šta kažu oko toga da li će on treći put biti MVP NBA lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

I jedan i drugi ostaju do duboko u noć kako bi navijali i podržavali Nikolu u najjačoj ligi na svetu

Foto: Telegraf.rs / Tanjug, AP

Sombor slavi veliki uspeh Košarkaškog kluba "Joker" iz Sombora i plasman u KLS, prvi put u istoriji. Stoga su tribine dvorane "Mostonga" ovog vikenda bile prepune i bukvalno se tražilo mesto više, pošto su svi želeli da pozdrave svoje junake u poslednjoj i odlučujućoj utakmici sezone.

Vrlo dobro je poznato da sam klub ne bi mogao da funkcioniše bez velike i svesrdne podrške porodice Jokić, a posebno Nikolinog oca i braće koji se trude da na najbolji mogući način unaprede infrastrukturu i omoguće igračima i stručnom štabu najbolji mogući ugođaj.

U dvorani su samim tim na tribinama bili prisutni i članovi Nikoline porodice, koji su došli da i sami pozdrave košarkaše "Jokera" na putu ka Košarkaškoj ligi Srbije. Za portal Telegraf.rs tako su razgovarali stric Nikole Jokića, Siniša, kao i ujak Zvonko Manojlović.

Video: Ujak Nikole Jokića za Telegraf: Ponekad ostanem do duboko u noć da navijam

Obojica su jako ponosna na ulazak "Jokera" u Košarkašku ligu Srbije, a iskoristili smo i priliku da ih pitamo da li ostaju često do duboko u noć kako bi navijali za Nikolu i da li misle da li će on na kraju sezone biti MVP NBA lige.

Podsetimo, Nikola se trenutno nalazi na prvom mestu u trci za titulu najkorisnijeg igrača regularnog dela sezone ispred Džoela Embida i vrlo je moguće da će i treći put u nizu biti proglašen za MVP-ja, što je ono što svi očekujemo i priželjkujemo, i što bi bez ikakve sumnje bio istorijski uspeh za nekog igrača iz Srbije.

Video: Stric Nikole Jokića nema dilemu da li o MVP-ju NBA lige: Ne da se nadam, ubeđen sam

Šta članovi porodice Nikole Jokića misle o tome, pogledajte u video snimcima koji se nalaze u ovoj vesti.

(Telegraf.rs)