"Imaće primedbe na boju, ali šta da radimo": Obradović posle pobede dobio vredan poklon iz Makedonije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Preneo je pozdrave od komšija i rukovao se sa Obradovićem koji je bio u centru pažnje i španske Marke koja ga je oslovila kao "kralj Evrope"

Foto: Nikola Tomić

Partizan je u Areni uništio Real Madrid, emocije su bile jako velike među navijačima, ali i među gostima koji su bili prisutni u toj, za crno-bele, sjajnoj noći.

Naime, novinar Kurir.mk Boško Tasić je nakon susreta poklonio treneru Željku Obradoviću košarkaški dres Makedonije u znak pažnje, na šta je Žoc veoma pozitivno reagovao.

Preneo je pozdrave od komšija i rukovao se sa Obradovićem koji je bio u centru pažnje i španske Marke koja ga je oslovila kao "kralj Evrope".

- Meni je bila čast i zadovoljstvo da upoznam gospodina Željka Obradovića i popričam malo i zahvalan sam na tome, ne samo njemu nego i njegov kompletan pr i marketing tim. Bili su vrlo ljubazni i omogućili sve uslove i oko posla na utakmici. Kaže se "u goste se ne ide praznih ruku", pa sam rešio da poklonim dres naše reprezentacije i zemlje iz koje dolazim i na koju sam ponosam gde god da idem. Volim ovaj posao koji radim, poštujem koliko i našu reprezentaciju i timove koje predstavljaju našu zemjju - rekao je Tasić.

Zanimljiv je bio i komentar Obradovića prilikom preuzimanja dresa.

- Imaće neki primedbe na boju, ali šta da radimo - rekao je trener Partizana aludirajući verovatno na boju Crvene zvezde.

Video: Obradović zadovoljan posle pobede: Partizan ne bi bio ovo što jeste bez navijača i njihove podrške

(Telegraf.rs)