Završena španska sapunica u Monaku: Majk Džejms "pomilovan", ponovo se priključuje timskim treninzima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podsetimo, on je prethodno bio kažnjen zbog kršenja disciplinskog pravilnika kluba

Foto: MN Press

Nedavno je, ne i neočekivano, Majk Džejms od svog Monaka dobio novu suspenziju, zbog koje je propustio prethodna dva meča Evrolige koje su Kneževi igrali na gostovanju protiv Baskonije, kao i protiv Virtusa iz Bolonje kod kuće.

Oba ta susreta je Monako dobio, pa se odsustvo ubedljivo najboljeg košarkaša nije odrazilo na rezultate, ali su u Kneževini očigledno želeli da ovoga puta budu dosta oštriji prema zvezdi ekipe. Navodno mu se stavlja na teret to što je išao u noćni provod kada za to nije bilo predviđeno.

Posle dugačkih razgovora i pregovora, Monako i čelnici kluba su odlučili da ipak "pomiluju" Džejmsa, koji će tako biti spreman da zaigra na preostalim mečevima Evrolige, uključujući i onaj sa Partizanom, jedini preostali koji crno-beli igraju na gostovanju do kraja ligaškog dela sezone.

- Majk je sada spreman da se priključi timu, i ima veliku želju da pomogne Monaku da ostvari svoje ciljeve - navodi se u saopštenju Monaka.

Sledeći meč Kneževi igraju u petak kada u Evroligi dočekuju tim Valensije, ali nije jasno da li ćemo na njemu gledati maestralnog Džejmsa.

Video: Madar poručio da neće gledati Zvezdin meč, iako je bitan i za Partizan: Želimo da mi kontrolišemo

(Telegraf.rs)