Tim-bilding košarkaša Zvezde na Nedovićevom imanju: Nemanja roštiljao, Ivanovićev tim se "nagradio" odmorom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fotografiju je objavio Luka Vildoza na svom Instagram profilu

Foto: Instagram / Printscreen / @lucavildoza

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su juče Studentski centar (90:70) posle čega su konačno prekinuli crnu seriju od dva poraza koju su imali u ABA ligi. Dan kasnije, izgleda, odlučili su da se nagrade i napune baterije za predstojeće obaveze i susret sa Baskonijom.

Prvotimac Zvezde, Luka Vildoza objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj se mogu videti igrači crveno-belih na imanju Nemanje Nedovića koje se nalazi na obroncima Fruške Gore.

Oni su iskoristili prelep prolećni ponedeljak i zajedno sa svojim porodicama su uživali u čarima divne prirode u kojoj je smeštena vikendica srpskog reprezentativca. Između ostalog, Nemanja se bacio i na "roštiljanje" kao pravi domaćin.

Foto: Instagram / Printscreen / @minamilutinovic

Košarkaš i njegova supruga Mina su kupili imanje malo pre svadbe, izabrali su predivnu lokaciju, na kojoj tada nije bilo ničega sem stare drvene kućice.

Imanje sada ima modernu kuću s bazenom i nekoliko kamina, koji uveče daju poseban vizuelni efekat s menjanjem boja. Iz kuće se pruža predivan pogled iz svih delova, bilo da je iz spavaće sobe koja gleda na jezero, ili iz kupatila, koje nudi pogled na polja suncokreta, što možete da pogledate u galeriji ispod.

Crvena zvezda sledeći meč u Evroligi igra u četvrtak, a protivnik će biti Baskonija koja se bori za plasman u Top 8 fazu. Meč se igra sa početkom od 19.00 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Video: Zvezda se ispucavala za 3 poena, ali je ipak prekinula crni niz u ABA ligi: Studenti pali u Beogradu

(Telegraf.rs)