Devojka Filipa Petruševa se nije oglašavala, neko je montirao njenu izjavu na Instagramu i obmanuo sve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svašta ovih dana rade usijane navijačke glave na društvenim mrežama

Foto: Instagram / tiana.sumakovic

Čak i dva dana nakon derbija i dalje su u centru pažnje u srpskom sportu Filip Petrušev i Matijas Lesor. Francuski košarkaš je udario pesnicom u lice srpskog reprezentativca, zbog čega su čak dogurali i do krivične prijave koju je podnela Crvena zvezda.

Ovo je bilo samo još jedno u "moru" saopštenja koja su izdata u toku ovih 48 sati, a dotaklo se i malo većih stvari od čistih sportskih. Petrušev je išao u policiju gde je svedočio, posle čega je morao da ugasi i profil na Tviteru, kao i da zaključa svoj na Instagramu zbog navijača koji su počeli da mu šalju svakave poruke.

Oglasio se i njegov menadžer Miško Ražnatović i rekao da ništa nije bilo do Filipa, to nije bilo dovoljno.

Nažalost, neko je iskoristio svoje znanje u fotošopu da izmontira navodni "stori" na Instagramu i devojke Filipa Petruševa, gde se navodno ona žalila na poruke pune pretnji koje joj stižu u inboks.

Kontaktirali smo Tianu Šumaković, kako bismo proverili ove navode i ona nam je potvrdila da se nigde nije oglašavala i da to ni ne namerava da uradi, niti želi da pravi problem Filipu, koji se takođe nije oglašavao povodom ove situacije, kao i da je njen navodni "stori" montiran na jednu od njenih slika.

Video: Usporeni snimak početka sukoba Lesora i Petruševa: Zvezdin košarkaš ga nije prvi udario

(Telegraf.rs)