Ovo se desi kad megdan podele Dončić, Irving, Durent i Buker: Sami dali 137 poena!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kvartet velemajstora privatizovao utakmicu

Foto: Twitter/Beastbr00k0

Veliki obračun Dalas i Finiksa koji je na trenutke ličio na ol-star utakmicu, samo sa izrazitim takmičarskim karakterom, pripao je gostima iz Arizone rezultatom 130:126.

Navijači su mogli da uživaju u majstorijama četvorice ponajboljih igrača lige na jednom mestu, u direktnom duelu. Sa jedne strane Luka Dončić i Kajri Irving, sa druge Kevin Durent i Devin Buker, i jasno je da je lopta većinu vremena bila u rukama ovog superstar kvarteta. Meč se posebno u poslednjoj četvrtini, kada se lomio rezultat, pretvorio u duel "dva na dva" sa pomenutim protagonistima u glavnim rolama.

Pomenuta četvorka najvećih zvezda obe ekipe ubacila je ukupno 137 poena!

Uspešniji je bio duo Finiksa.

Durent je bio najefikasniji sa 37 poena, Buker je dodao 36 za goste, dok je Dončić doneo Dalasu 34 poena (1/9 za tri), a pridošlica u klub Irving stao je na 30 poena.

Milina je bilo gledati njihove bravure, a bilo je i tenzije koja je mogla da eskalira u samoj završnici i to na relaciji Dončića i Bukera. Njih dvojica već imaju "istoriju" i ovo je bila prilika da ili "zakopaju ratne sekire" ili da dodatno razbukte sukob koji postoji između njih.

Trenutno nemaju nameru da se mire.

Pogledajte kako su Slovenac i Amerikanac ušli u frku 3.5 sekundi pre kraja pri vođstvu Finiksa 128:126. Buker je nešto dobacio Luki, ovaj odmah odreagovao i uneo se šuteru gostiju u lice, što je očito nasmejalo ovog pa su u jednom momentu obojica stajali jedan naspram drugog čelo na čelo sa široko razvučenim osmesima.

Strasti su se smirile, a gosti su priveli meč kraju u svoju korist.

Igrač odluke definitivno je bio Durent kojije od 126:126 na 32 sekunde pre kraja mini-serijom 4:0 rezultatski odmakao goste i odveo ih do pobede.

(Telegraf.rs)