Vildozi ne pada teško što neće na SP? Argentina ispala, košarkaš Zvezde uz seriju kaže da "nema bolje planove"

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je mogao da igra za reprezentaciju, ali se nije našao na spisku reprezentacije

Foto: MN Press / Instagram / lucavildoza

Košarkaši Argentine su doživeli pravi debakl u kvalifikacijama za Mundobasket, gde su porazom od Dominikanske republike i ostali bez takmičenja koje se održava u Japanu, Indoneziji i Filipinima, čak iako su imali velik broj zvezda u svojoj ekipi.

Fakundo Kampaco i ekipa su imali praktično dobijen meč, sve je bilo na njihovoj strani, ali pravi potop su doživeli u poslednjoj deonici, ispustili su čak 10 poena razlike i pretrpeli su poraz koji ih je koštao prilike da brane srebro osvojeno u Kini 2019. godine.

Možda bi sve bilo drugačije da se u timu našao i Luka Vildoza, košarkaš Zvezde, međutim, on je sa klubom igrao meč protiv Albe gde nije imao baš najsjanije veče, da bi potom i odmorio do meča sa Bajernom koji je na programu 2. marta.

Vildoza se oglasio i na Instagramu, nije komentarisao poraz svojih klupskih kolega, ali je podelio jedan zanimljiviji snimak. On je na Instagram priču objavio snimak iz svog stana, na kom je tradicionalno termos sa zastavom rodne Argentine, ali je opis pomalo i čudan.

- Nemam bolje planove - napisao je Vildoza, dok je dodao i nekoliko emotikona uz ovu objavu.

Printskrin: Instagram / Lucavildoza

Podsetimo, Vildoza je takođe nedavno i bio u centru pažnje zbog raskida sa devojkom, kada je takođe putem Instagram ostavio tužnu scenu iz popularne serije "Peaky Blinders", te se sada ostavlja pitanje - da li je košarkaš mislio ovom novom objavom na to dešavanje ili na nešto drugo.

Video: Ludi su, obožavam ih: Vildoza o čuvenoj zastavi Argentine i skandiranju

(Telegraf.rs)