Sutkinja koju je "muvao" Dončić ponovo u centru pažnje: Šarmantna Ešli na udaru zbog amaterskog previda

Vreme čitanja: oko 1 min.

I zbog ovog poteza mnogi koji misle da ženama nije mesto među sudijama imaće nove argumente za takav stav

Foto: Youtube/Basketball Highlights Plus, Instagram/Bleacher Report

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa posle ol-stara hvataju zalet za proboj u plej-of zapadne konferencije NBA lige i na tom putu su nedavno upisali vrednu pobedu protiv Golden Stejta.

Pravdu na tom meču, uz dvojicu kolega, delila je i sutkinja Ešli Mojer Glajč koja je u žižu javnosti dospela pre skoro dve godine kada se našla "na meti" Luke Dončića tokom jednog meča Dalasa kada je Slovenac pokušao da je šarmira.

Ešli, ipak, nije bila tako šarmantna igračima Lejkersa zbog velikog previda u akciji Golden Stejta jer nije videla očigledno "duplo" vođenje Kleja Tompsona u kontri. Bek gostiju je poveo loptu, pa stao, uhvato je, a onda nastavio akciju i to sve pred očima Ešli koja nije reagovala na očitu grešku u vođenju.

Klej nije uspeo da završi akciju kako je hteo, a simpatična Ešli se odmah našla na udaru pojedinih igrača Lejkersa, pre svih Entonija Dejvisa, koji je protestovao zbog greške sutkinje u ovoj situaciji. Ešli nije ustuknula, podigla je glas i nije želela ni da čuje šta joj govori as Jezerdžija.

Pogledajte i sami tu situaciju.

Sutkinja Ešli Mojer Glajč je široj košarkaškoj publici postala poznata zbog situacije koju je imala sa Dončićem na meču Dalasa i Klieprsa pre dve godine. Slovenac je uspeo da joj izmami osmeh šarmantnim "startom", zapravo igrom reči na koju je "nasela" Glajč.

Podsetite se kako je to tada izgledalo i kako je lider Dalasa uspeo da se našali sa ovom krajnje simpatičnom sutkinjom.

Video: Ceo Čair je gledao u sudiju koja je delila pravdu Partizanu na Kupu Radivoja Koraća

(Telegraf.rs)