Panatinaikos bi da otpusti Radonjića, ali im je novac veliki "trn u oku"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub će ga najverovatnije i isplatiti, samo da bi što pre došlo do rastanka

Foto: MN Press

Izgleda da su odbrojani poslednji dani Dejana Radonjića na klupi Panatinaikosa. Posle katastrofalno loših rezultata Zelenih u Evroligi, deluje da bi po crnogorskog stručnjaka koban mogao da bude poraz od ljutog rivala Olimpijakosa u polufinalu Kupa Grčke.

Veliki deo navijača nezadovoljan je što se Radonjić još nalazi na klupi, a napretka nema. Da stvar bude još gora po nekadašnjeg trenera Zvezde, sada mu poslušnost otkazuju i mnogobrojni prvotimci, koji se bune na njegove odluke i stavljaju ga u nemile situacije. Poslednji primer postavio je Dvejn Bejkon.

Grčka Gazeta piše da je Panatinaikos spreman da se rastane sa Radonjićem, ali da problem pravi ogroman iznos novca koji je potrebno isplatiti na račun crnogorskog stručnjaka. Naime, ugovor je potpisan na dve godine, što će reći da bi Dejan mogao da zaradi čak 1.200.000 evra sveukupno.

Baš to je "trn u oku", ali kako stvari stoje, Panatinaikos će na kraju biti primoran da sve uplati na račun nekadašnjeg trenera Zvezde, ako misli da ga se što pre reši.

Kao novo ime na klupi Zelenih već odavno se pominje aktuelni selektor košarkaškog tima Italije, Đanmarko Poceko. Sada se samo čeka na zvaničnu reakciju kluba iz Atine, a očekuje se da se sudbina Radonjića reši u narednih nekoliko dana.

Video: Radonjić oduševljen dočekom Delija u Pioniru: Ova atmosfera je fenomenalna

(Telegraf.rs)