Jokić napravio šou na Ol-star draftu, čak je i Lebron ostao u čudu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Srbin sačekao da bude izabran, već se sam izabrao

Na terenu je imao skroman učinak na OL-star utakmici, ali je van njega, tačnije malo pre početka meča, Nikola Jokić privukao verovatno i najveću pažnju!

I to prilikom biranja igrača, kada su na bini bili ljudi po kojima su timovi nosili imena - Lebron Džejms i Janis Adetokumbo.

Rezerve su birane prve, starteri kasnije, a u jednom trenutku od igrača su ostali samo Jokić i Lauri Markanen, Finac koji je kao igrač Jute igrao Ol-star meč na domaćem terenu.

Lebron je nešto ranije uzeo Džoela Embida i tako kompletirao dva centra, te mu možda Jokić nije ni trebalo. Međutim, u momentu kada je "domaćin" izrekao da su ostala samo još dva startera, Nikola je ustao, otišao ka Džejmsu, mahnuo i samo rekao "Lebron."

I sam Džejms, mao i svi ostali, prasnuli su u smeh, dok je Jokić psole meča jednom rečenicom objasnio kompletnu situaciju.

- Ni ja sam sebe ne bih draftovao, nisam ja stvoren za ovakvu utakmicu - jasan je bio Jokić.

Na kraju, Jokić je imao -16 indeks korisnosti, uz četiri poena, pet skokova i šest asistencija za nešto više od 20 minuta.

Zanimljivo je i to da je njegov trener Majkl Meloun poručio da se Jokić odlučio na ovakav potez na draftu, jer uopšte nije ni znao da je Markanen ostao. Odnosno da je Nikola mislio da je poslednji.

Video: Alej up Jokića za moćno zakucavanje Lebrona: Koš i asistencija meča na NBA draftu

(Telegraf.rs)