Čairom odjekivalo "Argentina, Argentina" zbog Kampaca i Vildoze: Zvezdini Gaučosi pozirali sa čuvenom zastavom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videli smo ovu zastavu nebrojeno puta u prenosima iz "Pionira"

Foto: Marko Jovanović

Uspela je Crvena zvezda da pobedi Partizan (75:83) u večitom derbiju koji je obilovao prekidima i potrajao gotovo dva i po sata, pa će se u velikom finalu sutra sastati sa Megom za trofej Kupa Radivoja Koraća.

Svima u crveno-belom je sigurno pao kamen sa srca, ako se zna da je Partizan u jednom momentu imao i +18. Ipak, strpljivom igrom u nastavku, Zvezda je uspela da slomi rivala.

Ključni "krivci" za tako nešto definitivno su bili Zvezdini Gaučosi, Luka Vildoza i Fakundo Kampaco. Prvi je pogodio par važnih trojki i podigao Delije na noge, a drugi je igrao fantastičnu odbranu i organizovao igru po notama isključenog Duška Ivanovića.

Na kraju utakmice, prilikom proslave, navijači Zvezde su počeli da skandiraju "Argentina, Argentina", a Kampaco i Vildoza su ih pozdravili aplauzima.

I ne samo to, ispozirali su ispred čuvene zastave Argentine na kojima se nalaze njihovi nadimci, a koju gledamo često u "Pioniru" na mečevima Zvezde u Evroligi. Ipak, slavlje neće moći da potraje tako dugo, jer već sutra je novi meč.

Video: Pogledajte najbolje momente burnog meča Zvezde i Partizana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća

(Telegraf.rs)