Lebron seo pored devojčice u hali tokom meča, a njena reakcija je nešto najjače što ćete videti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica je gledala u neverici

Printscreen: Twitter/@NBA ·

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su na gostovanju Golden Stejt Voriorse 109:193, a sam meč obeležio je Lebron Džejms, i pored toga što nije odigrao ni minut susreta. 

Naime, popularni Kralj Džejms, koji je  na meču protiv Oklahome u sredu ujutru došao do 38.390 poena i tako prestiao Karima Abdula - Džabara, nije obukao dres i istrčao na teren u San Francisku, ali jeste bio u civilu i pratio meč pored aut linije. Tako, pred sam početak, ušao je u halu i seo pored devojčice koja je bila u neverici.

Mlada ljubiteljka najjače košarkaške lige sveta, odmah je prepoznala superstara Lejkersa i ushićeno je zinula, a onda i prekrila usta rukama kako ne bi vrištala od oduševljenja. Da, Veliki Lebron Džejms je seo pored nje.

Kako je pratio šta se dešava na parketu, nije uspeo da vidi reakciju ove malde dame, ali jeste ceo svet, pošto su snimak zabeležile kamere NBA lige i odmah ga objavile.

Posle neverovatne reakcije, novinari su joj brzo prišli, a ona je u dahu prenela svoje utiske.

- Tražila sam karte tri meseca. Mislila sam da će Lebron ovde doći do rekorda. Jako sam bila uzbuđena. Čak i kada je postigao rekorda, mislila sam: "Čestitam". kada je došao i seo ovde, samo sam videla patike, a onda podigla pogled i videla Lebrona Džejmsa. Pomislila sam: "O moj Bože, najveći u istoriji košarke sedi pored mene". Poludela sam skroz. Ovo je najbolji momenat u mom životu - rekla je devojčica.

Na kraju, devojčica je imala još više razloga za zadovoljstvo jer se Lebron, ipak, fotografisao samo sa njom.

(Telegraf.rs)