"Bili smo u situaciji da im poremetimo planove": Trener Cedevite žali za propuštenim prilikama protiv Zvezde

Olimpija je trojkama uspela da im isparira, a čak su na kraju imali i šansu da dođu do pobede

Foto: MN Press

Crvena zvezda je prebrodila meč sa Cedevita Olimpijom i upisala je zlata vrednu pobedu - 100:95. Posle meča je dosta interesantno izlaganje imao trener crveno-belih, Duško Ivanović, dok njegov kolega iz Slovenije žali za propuštenim prilikama.

Trener Cedevita Olimpije, Jurica Golemac, ističe da je njegova ekipa imala šanse da dođe do pobede u ovom duelu, ali da su imali problema sa nedostatkom rotacije i energije u napadu.

- Čestitke Zvezdi, imali smo svoje šanse, na kraju zbog nedostatka rotacije i energije, napravili smo neke greške koje su nedopustive za kraj utakmice, i dozvolili smo Zvezdi da dođe do pobede, iako smo bili u situaciji da im poremetimo planove.

Cedevita Olimpija je pogodila čak 19 trojki, a Golemac kaže da to nije ništa čudno, već da je šteta što su i promašili neke otvorene šuteve.

- Pa mislim da su bile otvorene trojke, Zvezda je igrala "switch" odbranu, širili smo, imamo dobre šutere. Promašili smo pet ili šest otvorenih šuteva, na kraju Jeremić čist šut za priključak, uzimaš ono što ti protivnik da. Mi smo šuterska ekipa, nikad im nisam rekao da ne šutiraju.

Video: Kampaco za 4 sekunde pretrčao od koša do koša i pogodio u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)