Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Cedevita Olimpija u ABA ligi

Tekstualni prenos meča možete pratiti i putem Telegraf sporta

Foto: Rokas Lukosevicius / imago sportfotodienst / Profimedia

Veoma malo je ostalo do novog derbija u Evroligi između Zvezde i Partizana, ali će crveno-beli pred taj duel morati da odigraju i utakmicu 16. kola ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

Meč između srpskog i slovenačkog predstavnika je na programu od 18 časova uz direktan prenos na Arena sport 1 Premium kanalu, ali i tekstualni prenos putem Telegraf sporta.

Zvezda stiže u svoj Pionir posle veoma nezgodne utakmice u Kaunasu, gde su imali dobijen meč protiv Žalgirisa na četiri minuta do kraja, ali se tada desio totalni pad u igri i zabeležili su poraz, čime su dodatno zakomplikovali borbu za TOP8 fazu takmičenja.

Nije sve gotovo, mnogo toga će zavisiti od upravo derbija, ali pre toga moraju da se sastanu i po prvi put sa slovenačkom ekipom u ovoj sezoni, pošto je zakazani duel u Ljubljani morao da bude otkazan zbog korona virusa.

Cedevita Olimpija je imala i veoma lošu utakmicu u Evrokupu, gde ih je savladao Kluž sa 88:80, čime su zakovali Slovence na samo začelje tabele. Takođe, treba istaći i to da će Zvezda u ovom meču moći da računa na Fakunda Kampaca, koji još nema pravo nastupa u Evroligi.

Video: Magija Kampaca u Skoplju: Vezao tri trojke i rešio meč Zvezde

(Telegraf.rs)