"Delije, čemu hejt? Pa najbolji ste na svetu": Bivši košarkaš Cibone pecnuo Zvezdu, pa dobio lajk od Nanelija

Ubrzo se opekao, ali je istakao da mu to nie jbila namera

Foto: MN Press

U prethodnom periodu je dosta aktuelna priča oko Crvene zvezde i Evrolige, odnosno, kazne koja je propisana crveno-belima. Mnoge ličnosti iz sveta košarke su se oglasile po tom pitanju, dok je jednu šalu napravio i Met Džening, bivši košarkaš Cibone i brojnih evroligaša.

Met Džening je nenamerno prokomentarisao transfer Di-Džej Silija u Bajern iz Minhena, gde je na Tviteru objavio tu sliku uz kratki komentar.

- Čudno novo pravilo u Evropi, ako platite igrače na vreme, možete dovesti nove da vam odmah pomognu - napisao je Džening očigledno aludirajući na Crvenu zvezdu i slučaj kazne oko registracije novih košarkaša.

Ova objava je privukla pažnju i košaraka Partizana, Džejmsa Nanelija koji je odmah "bacio lajk", da bi se kasnije Džening i izvinio zbog lavine komentara koju je dobio od strane navijača Crvene zvezde.

- Čemu ovaj hejt od navijača Zvezde?  Bestraga! Pa želim videti Kampaca u igri koliko i vi - napisao je Džening.

Kasnije se i još jednom oglasio, gde je rekao da su Delije za njega među najboljim navijačima u Evropi.

- Ne krivim vas, naravno. Delije zaslužuju da ga vide u igri. Jedni ste od najboljih navijača na svetu, ne bi trebalo da imate ovu kaznu sa registacijom igrača. Jednostavno je - zaključio je Met Džening.

Video: Čarobnjak Kampaco bacao magije po Morači: Zvezda pregazila Budućnost usred Podgorice

(Telegraf.rs)