Pucnjava u SAD: Mladi košarkaš otpužen za ubistvo devojke, policija ga uhapsila

Darijus Majls nastupao je za Univerzitet Alabama

Foto: Brandon Sumrall / Getty images / Profimedia

Šokantne vesti iz Sjedinjenih Američkih Država. Mladi košarkaš, Darijus Majls (21) uhapšen je nakon pucnjave posle koje je život izgubila Džamea Haris, kojoj su bile samo 23 godine.

On je nastupao za Univerzitet Alabama, a snimak njegovog hapšenja bio je srceparajući, pošto je kukao prema porodici. Uz njega je uhapšen i Majkl Lin Dejvis iz Merilenda.

Pucnjava se dogodila u blizini Univerziteta Alabama za koji je nastupao ovaj košarkaš, a njegov tim je dan ranije saopštio da ne računa na njega do kraja sezone zbog povrede zgloba.

Nakon hapšenja, Univerzitet nije čekao ni treba i odmah je izbačen iz kampusa, a njegova biografija trajno obrisana sa sajta Univerziteta.

- Zaprepašćeni smo incidentom koji se dogodio. Izražavamo najdublje saučešće porodici žrtve i prijateljima - naveli su u saopštenju sa Univerziteta Alabama.

Kako navode lokalni mediji, svemu je prethodila svađa koju su optuženi imali sa nesrećnom devojkom. Vozač automobila u kojem se ona nalazila rekao je policiji da je neko pucao u njihovo vozilo i da je on uzvratio. Ne zna se da li je to učinio upravo košarkaš.

Video: Čarobnjak Kampaco bacao magije po Morači: Zvezda pregazila Budućnost usred Podgorice

(Telegraf.rs)