Obradović o problemu sa Zvezdom: "Niko nije čuo moju stranu priče! Bonus za Kup? Nema veze s vezom"

Podsetimo, on je na kraju aplauzima dočekan od strane navijača

Veliku pažnju privukao je gest trenera Monaka Saše Obradovića, neposredno pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, kada je izašao na teren Pionira, kleknuo i poljubio grb crveno-belih na centru terena!

Obradović je legenda kluba, to i nije nešto čudno, dok je s druge strane pohvalno to šrto je gromoglasnim aplauzima dočekan od strane navijača - posle onog sukoba vezanog za odlazak sa klupe, kao trenera, "problema" oko ugovora. Na kraju, čini se, da je sve zaboravljeno.

- Sve je bilo što se mene tiče otvoreno. Samo jedna stvar. Niko nije čuo moju priču na kraju krajeva, ali pošto sam iz ove familije, ponikao ovde, svaki stepenik poznajem kada sam osvajao sa Nešom Ilićem i ostalima koji su tada bili, veliki je trud negde tamo ostavljen da bi ovaj tim doživeo to što jeste. U ovom momentu je redovan Evroligaš i najbolja ekipa poslednjih par godina. Bilo je emotivno i teško, teško za koncentraciju, ali hvala im na velikom dočeku i poštovanju. Drago mi je da sam se opet na neki način vratio u familiju - rekao je Obradović i dodao:

- Samo ću da kažem, bonuse za Kup, veze sa vezom nema. Svi u klubu, svi znaju kakav sam čovek. Ne treba da objašnjavam, znaš i ti sam. Ne mogu da budem drugačiji, sve je to prvo moje poštovanje, što bih ja pričao. To se desilo negde unutra. Ne mora to niko da zna.

(Telegraf.rs)