"Pa ja ne igram": Pogledajte kako je Kampaco prokomentarisao duel između Zvezde i Reala

Plejmejker je svojevremno ostavio veliki trag u Realu

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco neće igrati za Crvenu zvezdu protiv svog nekadašnjeg kluba Reala, zbog zabrane registracije koju je Evroliga izrekla crveno-belima, ali savetima svakako može da pomogne svojim saigračima!

Zvezda dočekuje Real u utorak od 19.00 časova, a Kampaco je na pitanje o meču najpre kroz smeh rekao:

- Pa ja ne igram... Ali znam šta me pitate. Biće veoma teška utakmica. Moramo da odigramo perfektnu utakmicu. Opasni su na svim pozicijama i mogu da daju koš sa bilo kog mesta. Ako jedan igrač igra dobro, drugi će igrati još bolje. Moramo da budemo fokusirani, igramo pametno i iskoristimo prednost domaće publike, to će biti ključ - rekao je Argentinac na poslednjem treningu pred utakmicu i dodao:

- Moramo da smanjimo broj izgubljenih lopti, da budemo pametni. Ako izgubimo puno lopti, oni će dati mnogo koševa, jako su dobri u tome. Moramo da zaustavimo njihove kontre i da kontrolišemo skok. Ako u tome uspemo, bićemo bliži pobedi.

Zvezdi najveća opasnost preti od visokog centra Valtera Tavaresa, za kog je Kampaco poručio:

- Trenutno igra na visokom nivou, mnogo većem nego kada sam ja bio tamo. Sada je dominantan centar. Moramo da budemo agresivni na njemu. Znamo da će promašiti neke šuteve i da će ići na 'alej-apove' ka njemu. Moramo da bude agresivni na njemu i igramo sa energijom.

Video: Lazić bez dlake na jeziku o situaciji sa Kampacom

(Telegraf.rs)