"Dame i gospodo, ovo je Beograd! Ovde je kao u kotlu": Španski komentator u transu tokom koreografije Delija

Neverovatnu atmosferu napravili su navijači Zvezde

Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da naprave novo veliko iznenađenje pošto su u hali "Aleksandar Nikolić", i pored dobre igre i vođstva od +12, poraženi posle produžetka od Barselone 99:94 u meču 16. kola Evrolige. A, uvertiru u sjajan meč napravili su navijači crveno-belih. 

Naime, pre samog početka, tokom intoniranja himne Evrolige, navijači su bacili crvene i bele konfete što je stvorili neverovatan efekat kojim je španski komentator bio oduševljen.

- I lete konfete. Sjano. Impresivan ambijent od prvog momenta. Dame i gospodo ovo je Beograd. Ovo je Pionir. Ovo je super - počeo je španski koementator i nastavio:

- Navijači Blaugrane snimaju kko bi video podelili u svojim watsup grupama jer je ambijent veoma vreo. Karte su rasprodate za sat i po kada su puštene u prodaju ove nedeje. Dkoro dva sata pre početka utakmice sudije su došle do zapisničkog stola i dobile zvižduke. Već tada je nekoliko sektora bilo puno. Ovde ja kao u kotlu, kao i uvek. Hala "Aleksandar Nikolić" ili hala Pionir je objekat koji će naredne godine napuniti 50 godina.

(Telegraf.rs)