"Momci mi rekli da ćemo ovo da dobijemo": Ivanović pred Barsu ohrabren elanom koji prožima ekipu

Trener Zvezde kaže i da će ekipi bez Kampaca biti puno, puno teže

Lepši način da se zatvori još jedna uspešna crveno-bela košarkaška godina od toga da vam 30. decembra u krcat "Pionir" dođe velika Barselona, mnogi će se složiti, ne postoji. Meč sa Kataloncima, u okviru 16. kola Evrolige (petak, 19), je i nagrada za zvezdaški korpus, za igrače, šlag na torti još jedne rezultatski velike godine po klub sa Malog Kalemegdana. 

U kultnu halu pretposlednjeg dana nove godine stižu Mirotić, Satoranski i družina, biće tu i nekih dragih lica, najdraži među njima svakako miljenik navijača Nikola Kalinić i nema dileme da nas u petak očekuje vrlo emotivno veče i istinski košarkaški spektakl.

- Slažem se, jedna od najboljih ekipa, imaju izvanredan roster i ono što je intersantno za njih, iako Mirotić nije igrao veliki broj utakmica zbog povrede, nije igrao ni Kjurik, ni Higins, oni su ipak gore na vrhu. Sad zamislite koji je to kvalitet - kratko i jasno o snazi Barse priča dan pred meč trener Zvezde Ivanović, pa izvija vrat, glavom upire ka momcima koji iza njega rade, pa kaže:

- Ali ovi momci mi kažu ovo će da dobijemo, pa ćemo da se borimo, da vidimo...

Stanje sa povređenim igračima, Nedović?

- Nema nikakvih problema - rekao je Ivanović.

Šteta, na sav ovaj spektakl nedostajaće najzvučnije ime Fakundo Kampaco, otud i pitanje za "kouča" Zvezde koliko je situacija oko registracije Argentinca poremetila pripremu meča.

- Pa mi smo se nadali da bi on eventualno mogao da igra, međutim isto smo bili spremni da neće da igra. Tako da, sa njim bi nam bilo lakše, bez njega će nam biti puno, puno teže. Ali borićemo se.

Hala je ekspresno rasprodata, koliko to motiviše?

- Super, ovi momci zaslužuju takvu podršku, hvala navijačima koji stvarno ove momke dižu i kad im je najteže.

Za kraj, ivanović je, na pitanje kakve želje ima za novu godinu, rekao:

- Ajde da dobijemo ovo sutra... Ma zdravlje samo, to je navažnije, kad imamo zdravlje sve se može, sve drugo nije bitno.

Video: Mi što kažemo, to i uradimo: Nedović o pobedi nad Barselonom

(Telegraf.rs)