Kampaco efekat! Pogledajte kakve su sada kvote da Zvezda osvaja Evroligu, a kakve na Partizan

Foto: MN Press/Marko Metlas

Crvena zvezda je dolaskom Duška Ivanovića dožvivela potpuni rezultatski preporod, ali i pravu renesansu kada je igra u pitanju, a to se odrazilo i na drastičnu promenu stanja na tabeli, gde su crveno-beli stigli do pozicije koja vodi u TOP 8, iako je na početku to delovalo kao misaona imenica.

Dolaskom Luke Vildoze, a posebno njegovog zemljaka Fakunda Kampaca, Zvezda postaje "ozbiljan igrač" i u evropskim okvirima.

To se odrazilo i na kladionicama, gde je Zvezda početkom sezone okarakterisana tek kao 15. favorit, ali se sada situacija promenila i crveno-beli su na devetom mestu, a kvota, u zavisnosti od kladionica, varira od 28 do 50.

Zanimljivo je da je prvi favorit Barselona sa kvotom 4, protiv koje Zvezda igra u narednoj utakmici u Evroligi. Da li sa Fakundom Kampacom, ostaje da se vidi, jer još je na snazi zabrana da on igra u Evroligi zbog neregulisane papirologije oko klauzula i dogovora između njega i Real Madrida.

Iza Barse slede Efes, Real Madrid, Fenerbahče, Olimpijakos, Monako, Baskonija, Armani, a onda Zvezda, a posle crveno-belih slede Panatinaikos, Valensija, Virtus, Makabi, Asvel, Žalgiris, Partizan, Bajern Minhen i na kraju Alba iz Berlina.

Interesantno je i da je Partizan, iako je na 16. mestu na mestu favorita, najpopularnija igra među ljubiteljima klađenja, pa tako 23 odsto ljudi koji se klade na ovu igru veruje da će ekipa Željka Obradovića da im donese novac i da će doći do titule.

Kvote na Partizan kreću se od 50 do 150 u zavisnosti od kladionica.

Video: Jokić i Dončić mnogo vole Zvezdu, od njih sam naučio psovke na srpskom: Kampaco o zvezdama NBA-a

(Telegraf.rs)